LEGO Kjøretøy kampanje!

LEGO Kjøretøy kampanje!

Denne måneden kjører vi kampanje på utvalge LEGO kjøretøy og du kan vinne din favoritt! Hvilket kjøretøy er din favoritt?

Publisert 03.05.2021

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

På våre Facebook-sider (Ringo og Kozmos) kan du kommentere ditt favorittkjøretøy og bli med i konkurransen om å vinne din favoritt! Vi skal trekke seks heldige vinnere tilsammen når måneden er over, så husk å kommentere på våre innlegg på Facebook slik at du også kan være med i konkurransen! Utvalget av kjøretøy finner du nederst på siden. Hvilket kjøretøy er din favoritt da?

Vi har også fått influencer Liv Judit (kreativhverdag.no) til å velge ut guttene sine favoritter. Videre kan du lese hvilke favoritter guttene til Liv Judit har og hva de sier om favorittene sine!

lego kjøretøy
lego campingbil
lego motorsykkel

Gøy med LEGO!

Heldige oss som har fått hjem litt ny Lego, det er jo alltid stor stas og passet ekstra godt nå med sykdom i hus. Akkurat nå er det Lego Kjøretøy kampanje hos Ringo og Kozmos. Så vi tenkte vi skulle vise frem noen av våre Lego kjøretøy favoritter. For med Lego kan barna virkelig oppleve alle slags kule kjøretøy!

Lego åpner opp en verden av muligheter. Guttene er ikke vanskelig be når vi finner frem Lego og drømmer seg bort i rolleleken. En av tingene som gjør Lego-byggingen så mye enklere er den gode bruksanvisningen. En god bruksanvisning er virkelig supert for både liten og stor. Samtidig er Instructions PLUS en god hjelper. Instructions PLUS er en del av gratis appen til Lego building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Her får en hjelp til zooming og rotering som gjør byggingen enda enklere!

lego bobil
lego bobil
lego bobil

Bobilferie!

Et av de nyeste settene vi har testet er dette med fullpakket bobil og familie. Vi pakker bobilen med alt som hører til når en skal på campingtur som familie. Vi har alt vært på flere turer hvor bobilen har vært pakket med stormkjøkken, campingmøbler og soveplass. Selve bobilen var lett å bygge.

6-åringen i hus, som digger Lego, bygget denne raskere enn mammaen klarte å følge med i svingene. Når bobilen er ferdig bygget er den rigget med soveplasser i det avtakbare taket og svingdør inn til oppholdsrommet i bobilen. Inne i oppholdsrommet har familien som består av mor, far og baby muligheten til å kose seg med en kopp kaffe, donuts eller bare litt avslapning.

Om en skulle ønske seg et varmt måltid på turen så har en jo pakket stormkjøkkenet, så da er det bare å rigge seg til utenfor bobilen med stekepannen på stormkjøkkenet og steke egg som en kan spise sammen med en fristende croissant.

Som dere skjønner, blir en lett dratt inn i rolleleken med Lego City sine kreative sett.

Bobil

Bobil

Legg ut på en spennende ferietur med den ikoniske LEGO® City bobilen!

Sus av gårde

Lego Supermotorsykkel er jo virkelig et kinderegg av et byggesett, her får man tre kjøretøy i en pakke. Denne stilige motorsykkelen kan bygges på tre ulike måter! Ønsker du den klassiske motorsykkelen eller kanskje en svevemotorsykkel som kan ta deg opp til månen?

Kun fantasien kan sette stopper på hvor ferden går. Og uansett hva man velger, garanterer jeg for et kjøretøy som byr opp til lek med racerfart.

Vi har bygget en litt moderne motorsykkel med bevegelig håndtak, fungerende støtdemping og støtte slik at motorsykkelen står.

Denne motorsykkelen er jo så kul, at guttene bare måtte kjøre på tur blant høye fjell og dype daler.

Med racerfart kan man kjøre både om kapp eller kanskje flykte fra en skummel skurk.

Mellomste gutten her i hus forsvinner raskt inn i leken med kjøretøy og denne motorsykkelen gav rom til fartsfylt lek, skrense i svingene, stor fart og brå bremsing. Så mye gøy!

Supermotorsykkel

Supermotorsykkel

Gjør deg klar til actionfylt racing med denne tøffe supermotorsykkelen!

En skikkelig tøffing

Det tredje settet vi plukket med oss hjem var denne råstilige monstertrucken. Denne er virkelig stilig med tøff utforming slik som den ekte Monster Jam Max – D. Her kan man virkelig teste ut tøffe stunt som matcher de ekte stuntene i Monster Jam.

Monstertrucken har autentiske klistremerker, kule pigger, farger og flagg som kan flyttes akkurat som den ekte Max-D. Ekstra kult er den pullback effekten som gjør at monstertrucken fyker av sted og inn i dristige stunt. Mine gutter digger monstertrucker og Monster Jam er en av tinga de ser på når dem sniker seg til litt tid på iPaden og da var det ekstra kult med dette byggesettet.

Bygg opp en bane med løse klosser, hjul og la Max-D drifte rundt, gjøre kule stunt og lev dere inn i monstertruckens verden!

Ikke bare er dette settet denne episke monstertrucken, men den kan også bygges om til en firehjuling om en ønsker.

Monster Jam Max-D

Monster Jam Max-D

Test grensene for Max-D med fartsfylte stunt som matcher virkelighetens Max-D, en av verdens tøffeste monstertrucker.

Utvalgte kjøretøy

LEGO 41439  KATTEPLEIE OG BIL

LEGO 41439 Kattepleie Og Bil

129,90 kr
- +
LEGO 31114 SUPERMOTORSYKKEL

LEGO 31114 Supermotorsykkel

269,00 kr
- +
LEGO 41442  DYREKLINIKKENS FIREHJULING

LEGO 41442 Dyreklinikkens Firehjuling

129,90 kr
- +
LEGO 10957 BRANNHELIKOPTER OG POLITIBIL

LEGO 10957 Brannhelikopter og politibil

129,90 kr
- +
LEGO 41443 OLIVIAS ELBIL

LEGO 41443 Olivias Elbil

199,90 kr
- +
LEGO 42119 MONSTER JAM MAX-D

LEGO 42119 Monster Jam Max-D

269,00 kr
- +
LEGO 42118 MONSTER JAM  GRAVE DIGGER

LEGO 42118 Monster Jam Grave Digger

269,00 kr
- +
LEGO 42116 KOMPAKTLASTER

LEGO 42116 Kompaktlaster

129,90 kr
- +
LEGO 60304 VEIPLATER

LEGO 60304 Veiplater

249,00 kr
- +
LEGO 60283 BOBIL

LEGO 60283 Bobil

249,00 kr
- +
Ingen produkter
Hva kan vi hjelpe deg med?