Gøyalt og revolusjonerende!

Gøyalt og revolusjonerende!

Har du lurt på hva LEGO Vidiyo egentlig handler om? Da får du en god guide her!

Publisert 06.05.2021

Med LEGO Vidiyo kan du få barnet til å gjøre skjermtid til kreativ tid, og dermed droppe den gjentatte diskusjonen om skjermtid! LEGO Vidiyo settene gir jenter og gutter som liker å synge, danse og opptre, tilgang til en helt ny verden der de kan lage musikkvideoer. Opplev hvordan barna bruker appen til å lage stadig mer kreative musikkvideoer som er fulle av gøyale figurer, favorittlåter, kule dansetrinn og eventyrlige effekter. VIDIYO™ appen har flere innebygde sikkerhetsfunksjoner og byr på et gøyalt og trygt miljø, hvor barn kan regissere og dele musikkvideoene de lager.

Det er lett å komme i gang med å lage musikkvideoer. Først laster du ned LEGO Vidiyo appen for å skanne minifigurer og BeatBits. Deretter velger du musikken og spesialeffektene du vil bruke i innspillingen av musikkvideoen, og til slutt kan du dele videoen i et trygt nettmiljø.

LEGO Vidiyo appen inneholder flere sikkerhetsfunksjoner som beskytter barn på nettet. Med avatarer og app-genererte brukernavn er brukerne alltid anonyme. Alle opplastede videoer og kommentarer modereres, og appen har et kontrollpanel hvor foreldre kan bestemme hva barna deres skal ha tilgang til og kunne dele.

Og akkurat nå er det åpningstilbud på LEGO Vidiyo, før 269,90,- / nå 149,90,- !

lego vidiyo bruksanvisning lego vidiyo bruksanvisning

Spill. Skap. Gjenta

LEGO® VIDIYO™ universet byr på en kreativ opplevelse som barn vender tilbake til gang på gang.

VIDIYO oppdateres regelmessig med ny musikk, og barn kan utfolde seg kreativt og regissere, produsere og spille i flere videoer. Etter hvert som de oppdager nye musikksjangere og tør å eksperimentere med ulike musikkvideoeffekter som låses opp ved hjelp av BeatBits, får de stadig større selvtillit.

Det er alltid noe nytt å oppleve i LEGO® VIDIYO universet, med ukentlige utfordringer, samlerfigurer og BeatBits.

BeatBits

BeatBits er gøyale effekter som barn kan legge til i musikkvideoene sine. Det er masse å velge mellom, fra rare lydeffekter og bakgrunner til spennende kostymeskifter. Disse kan scannes og aktiveres for å skape enda kulere musikkvideoer. Hver BeatBox inkluderer 14 tilfeldige BeatBits og to spesielle BeatBits. Hver Bandmates-overraskelsesboks inneholder to tilfeldige og en spesiell BeatBits. Du trenger bare å skanne BeatBits med LEGO® VIDIYO™ appen for å låse opp effekter, lyder, trinn og mer.

Barn vil elske å tilpasse videoene sine med BeatBits. Det finnes over 90 BeatBits totalt, så barn kan skape noe nytt hver gang!

Party Llama Beatbox

Party Llama Beatbox

Med LEGO® VIDIYO™ Party Llama BeatBox (43105) kan du inspirere barn til å regissere og spille i musikkvideoer de lager selv. Inkluderer en lamaminifigur med marakas-tilbehør, 14 tilfeldige BeatBits og to spesielle BeatBits.

Unicorn DJ Beatbox

Unicorn DJ Beatbox

Med LEGO® VIDIYO™ Unicorn DJ BeatBox (43106) kan barn regissere og spille i musikkvideoer de lager selv. Inkluderer en minifigur av en enhjørnings-DJ, LP-plate, 14 tilfeldige BeatBits og to spesielle BeatBits.

Hiphop Robot Beatbox

Hiphop Robot Beatbox

Med settet LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot BeatBox (43107) kan du regissere, produsere og spille i musikkvideoer du lager selv.

Hva kan vi hjelpe deg med?