Våren er her!

Våren er her!

Endelig er våren her, selv om varmen har latt vente på seg. Vi får smøre oss med tålmodighet en liten stund til, i mellomtiden kan du få inspirasjon om utvalgte varer fra vårkatalogen!

Publisert 20.04.2021

Nå er våren her og vi er klare for å tilbringe mer tid utendørs. Vi rydder i hagen og klargjør for en deilig sesong med sol og sommer, forhåpentligvis. Det blir nok ingen oppholdsvær-garanti, men vi har mer enn nok utvalg for både inne- og uteaktiviteter for denne våren! Vårkatalogen er stappfull av gode tilbud og nyheter, så sett deg ned og bla gjennom den her.

Er det en ting vi foreldre sliter litt med, så er det tid. Nå på våren er det mye som skal gjøres hjemme, blant annet hagearbeid! Barna syns det er veldig gøy å kunne være med på dette, og det er jo kjempefint å kunne leke rollespill samtidig som barna lærer av oss voksne. I vårkatalogen finner du mye gøy for rollelek i hagen. Barna kan klippe gress, rake løv, plante i krukker og bed, fylle trillebåren og være våre små hjelpere. Tenk kreativt og gi barna små oppgaver. Dette gir de mer motivasjon og glede til å være med å hjelpe til, slik at dere voksne rekker å gjøre det dere skal.

Den lille hagehjelperen

Bruk hagen til lek

Når hagen er ryddet klar til vår og sommer, så er det bare fantasien som setter grenser for hvilke gøyale aktiviteter barna kan finne på. Vi har i den forbindelse fått hjelp til å prøve ut og teste noen varer, av influencer Henriette, sjekk ut mitt_hjerterom. Henriette er småbarnsmor til tre under 4 år, så hun vet det kan bli travelt i hverdagen og har blitt god på å finne leker som kan holde barna i aktivitet.

Populære leker

Henriette har valgt ut produkter til både inne- og utelek, og jentene hennes storkoste seg. De startet leken ute i den store Krea Swing husken og fortsatte leken med det superkule Aquaplay Mountain Lake. Begge lekene er store favoritter, og holder barna i lek lenge! For de kjøligere dagene holder jentene seg opptatt med Sylvanian Families. De har nemlig fått litt påfyll til de søte familiene.

Hurra meg rundt

Hurra meg rundt

Krea swing black er en annerledes huske som utfordrer motorikken og som passer best for barn over 3 år. Barna synes det er kjekt at flere kan huske samtidig, og syntes det er spennende at den er åpen og at de må holde seg godt fast.

Sukkersøt innelek

Sukkersøt innelek

Sylvanian Adventure Treehouse er ideelt for barn som liker rollespill med figurer og med andre barn. Engasjerer både små og store, men de over 3 år holder leken lenger i gang.

Alltid gøy med vann

Alltid gøy med vann

Aquaplay skapte glede og engasjement, både for store og små. Barna lekte hver for seg og hadde også rollespill! Leken passer ypperlig til å ha ute på en terrasse eller plen, da det kan bli litt vannsøl.

Relaterte produkter

Hva kan vi hjelpe deg med?