Publisert 01.07.2021

For kreative designere

Kjenner du et barn som fortjener en belønning? Overrask det med en kreativ gave med byggbare romdekormodeller, et hefte fullt av designideer og massevis av fargerike fliser. Det spektakulære settet LEGO® DOTS Boks for kreative designere (41938) passer perfekt til hobbysett-entusiaster og kreative barn.

Det styrker selvtilliten deres, og de mange forskjellige delene hjelper dem å utvikle gode bygge- og designferdigheter. Settet inkluderer et hefte fullt av kreativ inspirasjon, og det finnes også mange instruksjoner om hvordan man lager ulike romdekormodeller på LEGO.com/buildinginstructions. Heftet inneholder dessuten monteringsinstruksjoner til fem dekorerbare DOTS modeller – bordorganisator, seksjon med to skuffer, opphengbar meldingstavle, bilderamme og et lite brett.

Barn kan bruke fargeflisene og bokstavflisene til å lage mønstre og budskap på modellene. Du kan også gi dem enda mer inspirasjon med settene Ekstra DOTS – serie 5 (41932) eller Mange DOTS (41935) som selges separat. Denne boksen inkluderer inspirasjon, tips og triks og gir barn muligheten til å lage dekormodeller til rommet sitt. De kan vise fram sine unike designmønstre og også dele dem med venner.

Utfordret kreativiteten

Influencer Liv Judit – kreativhverdag; Vi var så heldige og fikk hjem denne boksen full av LEGO DOTS. Her finner du virkelig alt du trenger for å være kreativ, og det er midt i blinken for kreative barn og hobbyentusiaster.

«Det jeg digger med DOTS er at det er ingen fasit! Her kan små og store utvikle gode bygge- og designferdigheter.»

I boksen finner du DOTS i ulike farger som mint, lys og sterk gul, rosa, lilla og enda flere. I tillegg er det ulike størrelser med byggeflater og LEGO-brikker til å bygge opp for eksempel en tøff ramme, en bordorganisator eller en liten kommode. Det følger også med et inspirerende hefte med litt tips og ideer dersom den kreative delen av hjernen trenger et ekstra dytt.

Her danderte vi bordet med LEGO DOTS og lot barna få prøve seg selv. For når muligheten byr seg og utstyret ligger foran deg, så kommer fantasien og kreativiteten på plass raskt. Under parasollen på terrassen, med musikk som spilte bakgrunn, satt hele familien og laget fargerike mønstre med LEGO DOTS. Det ble laget en bordorganisator som skal stå i bokhylla med litt penner og tilbehør. En ramme formet som en sky til å feste noen av sommerens minner og vi prøvde oss på mange ulike mønstre.

I inspirasjonsheftet som fulgte med i pakken var det en enkel oppskrift på å lage bokstaver med DOTS og det ble veldig populært hos skolegutten her i hus.

Selve settet passer for barn over 7 år og kan virkelig anbefales. Her fikk både små og store prøvd sine kreative ferdigheter og det er utrolig gøy å bygge og designe selv.

Lego Dots finnes i mange ulike varianter, alt fra armbånd til større sett, slik som denne boksen her. Og disse settene tar LEGO til et annet nivå og virkelig gjør LEGO ekstra givende!

Relaterte produkter

Hva kan vi hjelpe deg med?