Om oss

Siden 1982 har vi i Ringo vært en stolt tilbyder av dagens kuleste og mest populære leker, til hundretusenvis av barn over hele Norge. Sammen har vi skapt tusenvis av latterbrøl, evige minner og magiske øyeblikk for de aller viktigste av oss på denne jorden – barna våre. At alle barn har rett til å oppleve ekte lekeglede er vår leveregel. Leken er det aller beste et barn opplever. Det er gjennom leken barna lærer hverandre å kjenne. Det er gjennom leken barna føler mestring og utvikler seg, både motorisk og sosialt. Det er i lek barna forsvinner inn i en fantasiverden mange av oss voksne har glemt. Lek er gøy, alvor og spenning. Lek er rollespill hvor du kan være Buzz Lightyear, Pysjheltene og Paw Patrol. Lek er en uendelig frihet, som vi som voksne har et ansvar for å ikke tøyle. Slipp barna fri i leken og nyt deres ubegrensede oppfinnsomhet og fantasi.

Nordic Toy Team består i dag av 2 leketøykjeder med over 150 Ringo butikker i Norge. Vi er godt etablert over hele vårt langstrakte land. I tillegg så har vi over 50 Lekextra butikker i Sverige.

Begge kjedene våre består av selvstendige, flinke og kreative kjøpmenn. De har alle bred faglig kompetanse, og hjelper gjerne med valg av riktige og gode leker til deres barn. Alle driverne er aksjonærer i selskapet.

Vi har et godt og bredt sortiment i de aller fleste butikkene våre, så her finnes noe for enhver smak og anledning.

Ønsker du mer informasjon om Nordic Toy Team eller Ringo som kjede? Ta kontakt med etableringssjef Morten Venstad +47 90 16 87 95.

Ønsker du mer informasjon om Lekextra? Ta kontakt med kjedeleder Lotta Svarén +46 703 06 44 16 eller les mer her.


Aktive drivere i aktive butikker

Vi har entusiastiske drivere som liker å skape aktiviteter for barna. De lager gjerne konkurranser, sminkedager, jule- og påskeverksted, spillkvelder og mye annen moro. Vi har stadig noe å feire og det skjer alltid noe morsomt for barna i våre butikker!

Vi har som mål at du som kunde skal føle deg velkommen og godt ivaretatt i våre butikker. Vi har erfarne og entusiastiske butikkansatte med mange års erfaring med leketøy.

Lek er en stor del av et barns liv og utvikling, og vi streber etter å levere god og morsom lekeglede til alle barn i alle aldre, i hele Norge!


Velkommen til oss!

EKTE LEKEGLEDE!