Bli medlem i dag!

Ved innmelding i kundeklubben får du en velkomstkupong på 20% på en valgfri leke. Dette gjelder også alle varer fra LEGO. Gjelder ikke allerede nedsatte varer.

Som medlem i kundeklubben gir vi deg 20% bursdagsrabatt 2 uker i forkant av bursdagen til barnet ditt på en valgfri leke. Denne kupongen kan brukes på alle leker tilgjengelig i butikken. Gjelder ikke allerede nedsatte varer.

Det skal lønne seg å være medlem av kundeklubben, og som medlem får du 5% bonus på alle leker. 1 kr er 1 poeng. For hver 1000 poeng du samler får du en rabattkupong på 50 kr.

Du mottar eksklusive rabatter på forskjellige nyheter fra LEGO. Slike rabatter og bonuser er eksklusive for medlemmer i kundeklubben og det kommer nye rabatter fra LEGO annenhver måned.

Velkomstgave

-20% rabatt på en valgfri leke

Bursdagsgave

-20% rabatt på en valgfri leke

Bonuspoeng

Tjen 5% bonus på alle leker

Tilbud

Eksklusive tilbud som kundeklubbmedlem
Oppdater medlemsvilkår

Vi har gjort endringer i Ringo kundeklubb som påvirker når dere mottar verdikuponger og bursdagskuponger. Man mottar ingen verdikuponger eller bursdagskuponger før man godtar medlemsvilkår. Dette tillater oss å bruke informasjonen du gir oss til å tildele deg disse kupongene. Du vil fortsatt samle poeng for alle dine kjøp, men ikke motta noen verdikuponger før du har oppdatert din kundeprofil. For å oppdatere dine kundeopplysninger kan du bruke en av følgende alternativer:

1. Send melding med kodeord «leker» til 2030. Du vil da motta en lenke til din profil, hvor du kan oppdatere medlemsvilkår og andre krav som er satt.

2. Logg inn på ringo.no. Benytt knappen «Bli medlem» og registrer e-posten eller telefonnummeret du har oppgitt i kundeklubben, og du vil få tilgang på dine kundeklubb opplysninger. Her kan du også holde oversikt over dine aktive kuponger og se hvor mange poeng du har samlet opp, og hvor lenge det er igjen til neste kupong.

Hvis du har noen spørsmål eller utfordringer kan du sende en e-post til post@lekeklubben.no så hjelper vi deg så snart som mulig.